Tak til LJ Auto v/Jesper Bjerring for sponsering af nyt spilletøj samt ny træningstrøje!

Kvinde-fodbold ISF 2020/21


Efterår referat af 7 mands kvindehold C1 ISF. 2020

Efter endt sæson må vi konstatere at det ikke lige har været vores efterår. Stillingen taler for sig selv, og vi måtte slutte af i bunden. 30 mål gik ind, og kun 11 mål blev scoret, så kan man heller ik være med i toppen, ja det siger jo sig selv, så desværre ingen sejrssange denne gang… Det har ikke været nemt at stille et stabilt hold hver gang, pga. skader og afbud, men lige netop på dette hold har vi plads til dette, og der bliver trods alt sat et hold hver gang, enten vi er 8 eller 10 til start. Der skal være plads til os alle sammen, og det er jo nok også med til de svingende resultater der kom. Den store overraskelse kom i kampen mod Lundergård, hvor vi faktisk var foran 3-1, men sluttede 3-3, og det var på det tidspunkt topholdet, så der kæmpede alle mand kanon godt. Den skulle ha givet os 3 point. Men at vi så kan tabte den sidste kamp  2-0 i Hjørring til Skibsby -Højene, som er det hold der  ligger over os, det var en noget skuffende afslutning for alle. Tja vi stillede også her med et hold, hvor vi havde en del skadede spillere, men de stillede op trods alt, og det viser at hvor der er vilje er der vej. Men desværre igen ik nok til at vinde. Men et sølle point kan vi drage til os i denne sæson. Men der har ellers været intense og spændende kampe ind imellem, men vi havde bare ik heldet med os, trods mange kampe hvor vi skulle ha haft de 3 point.

Men mon ik vi næste år igen, kan stille et 7 mands kvindehold for ISF, og så forhåbentligt vinde nogle flere kampe, for det er trods alt det vi går efter. Men syntes det er skønt at vi stadig kan præsentere et kvindehold, og ikke mindst det sociale som er skønt, og tænk en bredde vi har fra 17 +, og så er vi jo 3 stykker på 45 +, så vi rummer mange ting og erfaringer på dette hold. Og det er det der gør, at det bare er skønt at spille fodbold, selvom vi har så mange år til forskel.

Håber alle er med på at spille igen næste år, så skal der vindes kampe.

En fodboldafslutning venter forude sidst i oktober, med dejlig mad og hygge. Tak for i år vi ses jo  næste år, til flere kampe og godt sammenhold…….   

Tak til træner Tom Carlsen og holdleder Kristine Eriksen

                                                                                                                                   

 Karina Christensen