Årets ildsjæl 2021


Ingerlise DunkerIgennem rigtig mange år, har Ingerlise Dunker været en fast del af foreningslivet i Ingstrup.

Fra hun i 70´erne kom til byen og kort efter blev valgt ind i Sportsforeningens bestyrelse og til i dag, hvor hun er bestyrelsesmedlem i Ingstrup Seniorer, har hun siddet i flere af byens andre bestyrelser.

 

Ingerlise siger sjældent nej, når der er bud efter hende. For det er ikke kun bestyrelsesarbejde hun har lavet. Hun giver meget ofte et nap med, når der er brug for praktisk arbejde. Hun var bla. med for mange år siden, da Sportsforeningen fik lavet nye omklædningsrum, hun har hjulpet mange gange til Sankt Hans fest i Præstegårdshaven, til utallige arrangementer i Forsamlingshuset, på Trivselsskolen og i Bogbrugsen.

  

En tidligere bestyrelseskollega, har især en oplevelse hun aldrig glemmer med Ingerlise. For mange år siden, da der var flere senior fodboldhold i Sportsforeningen, var der en del sne på banen inden første kamp. Alle mand måtte ud med skovlen og rydde sne så der kunne spilles. Da de var fædige stod Ingerlise klar med lun skinkestang. For er der noget Ingerlise også har lavet, så er det mad. Det er blevet til adskillige tons igennem årene.

 

Det der optager Ingerlise i øjeblikket er Petanque og arbejdet i Ingstrup Senior Klub. Hun gjorde bla. et kæmpearbejde i forbindelse med foreninges tur til Svenborg for et par år siden og trods en forstuvet fod var det Ingerlise der vartede hele bussen op.

 

Ingerlise har igennem årene været et utroligt aktiv for byen og alle de foreninger hun har været en del af. Som nævnt har hun ydet en masse praktisk arbejde som er nødvendigt for at få et lokalsamfund og en forening til at køre og. Ingerlise har ofte haft mange jern i ilden så den samme bestyrelseskollega husker da også et par gange hvor der skulle ringes efter Ingerlise hvis hun ikke dukkede op. Så sagde hun blot. Åh- det har jeg fandeme glemt.

 

Ingstrup by anerkender med denne ildsjælepris Ingerlise Dunkers store og lange arbejde for og i mange af Ingstrups foreninger. Ingstrup- en by med ildsjæle.

Årets ildsjæle 2020

Annalene og Leif Ebdrup


Årets ildsjæl 2019

Anja Rasmussen


Årets ildsjæl 2018

Ole Nørgård


Årets ildsjæl 2017

Erling Nielsen


Årets ildsjæl 2016

Poul Møller Larsen


Læs om tidligere ildsjæle her:-)